Kinderopvang Spel en Groei

Kinderopvang Laakkwartier

Zoekt u een kinderopvang in het Laakkwartier in Den Haag? Neem dan gerust contact op met Spel en Groei. Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn welkom bij onze kinderopvang. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar hebben we een buitenschoolse opvang. Bij ons krijgt uw kind de juiste aandacht en begeleiding van een gecertificeerde pedagogisch medewerker. Het unieke karakter van uw kind staat bij ons centraal. Door middel van spelletjes, muziek, sport en andere activiteiten proberen we uw kind te helpen om zichzelf te ontplooien.

Kinderopvang Laakkwartier Den Haag

Onze kinderopvang in het Laakkwartier in Den Haag is bedoeld voor kinderen tussen 0 en 4 jaar. We werken met verticale groepen. Dat wil zeggen dat de kinderen niet per leeftijdscategorie worden ingedeeld, maar terechtkomen in een groep van kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Op deze manier proberen we de kinderen te stimuleren om van elkaar te leren en elkaars verschillen te accepteren. We streven naar een veilige omgeving waar kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Ook al is er sprake van een verticale groep, is er voor de kinderen een gecertificeerde pedagogisch medewerker per leeftijdscategorie.

Kinderdagverblijf Laakkwartier Den Haag

Bij onze kinderopvang in het Laakkwartier zijn de kinderen het grootste gedeelte van de dag aan het spelen. Zowel binnen als buiten spelen wordt gestimuleerd. Daarnaast proberen we ook rust te bieden. We hebben een slaapruimte waar de kinderen een dutje kunnen doen. Dit doen ze volgens het ritme dat door u is aangegeven, maar we luisteren ook naar het kind zelf. Baby’s en ook de meeste peuters, hebben een vast middagdutje. Ook het eten vindt plaats volgens een vast ritme. Dit stemmen we graag met u af. Als uw kind speciale voeding moet krijgen – bijvoorbeeld vanwege een geloofsovertuiging – houden wij daar graag rekening mee.

Kinderopvang Laakkwartier

BSO Laakkwartier

We bieden kinderopvang in het Laakkwartier in Den Haag. Naast een kinderopvang bieden we bij Spel en Groei ook een buitenschoolse opvang. Als u op zoek bent naar een buitenschoolse opvang in Den Haag waar kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen, zit u hier goed. Evenals onze kinderopvang worden de kinderen bij de buitenschoolse opvang ingedeeld in een verticale groep. Daarbij gaat het om kinderen van de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Zij krijgen bij ons de ruimte om zich te ontwikkelen, in een veilige plek waarin zij zich thuis voelen. De kinderen kunnen elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen en met elkaar spelen.

BSO Laakkwartier Den Haag

Buitenschoolse opvang is opvang die – anders dan de kinderopvang – uitsluitend plaatsvindt buiten schooltijden. Wij geloven dat ieder kind uniek is en eigen talenten heeft. De kinderen kunnen deze unieke talenten bij ons in alle vrijheid ontwikkelen. Dat doen ze wel op hun eigen tempo en eigen manier. Daarin is het onze taak om de kinderen op de juiste manier te begeleiden. Als u op zoek bent naar een professionele buitenschoolse opvang of kinderopvang in het Laakkwartier in Den Haag, bent u bij ons aan het goede adres.

Laakkwartier kinderopvang

Wilt u graag contact opnemen met een kinderopvang in het Laakkwartier in Den Haag? Dan kunt u terecht bij Spel en Groei. Neem vooral contact met ons op, dan staan we u vriendelijk te woord. We zijn telefonisch en via het online contactformulier te bereiken. U kunt ons al uw prangende vragen stellen. Mocht u nieuwsgierig zijn, dan nodigen we u graag uit voor een rondleiding.